stand i butikk

Vi sprer det glade budskap hos Christiania Glasmagasin

Da Huseiernes Landsforbund (HL) testet en ny mulig samarbeidspartner 17.-19. november 2016 spurte de oss i kampanjeservice om å være deres representant utad. I dette tidsrommet fikk alle HL-medlemmer 30 % på varer til ordinær pris ved Christiania Glasmagasin (CG). Disse dagene var viktig for Huseiernes Landsforbund for å kartlegge tilbakemeldinger fra både medlemmer og ansatte ved Christiania Glasmagasin, for å skape et bilde av hva de mente om samarbeidet. 
tina-portrett
Ta kontakt med meg!

Tina S. Amundsen

Markedskoordinator / Kampanjeservice
Mobil: + 47 984 93 585
tina@art-as.no

Kampanjeservice skapte oppmerksomhet rundt samarbeidet

Kampanjeservice rigget opp en stand i butikken og delte ut giveaways og nyttig info. Vi gjorde medlemmer og potensielle nye medlemmer oppmerksomme på tilbudene, og registrerte tilbakemeldinger fra både kunder og ansatte i butikk. Medlemmene satt stor pris på å møte en HL-representant som informerte om de gode tilbudene. Vi fikk også informert CG sine kunder om Huseiernes Landsforbund og viktigheten av å støtte en slik organisasjon. Vi jobbet aktivt for å opplyse begge kundegruppene om samarbeidet og fordelene deres i denne sammenheng.


Vi rapporterte tilbakemeldinger

Mange medlemmer takket oss for de gode prisene på vei ut og virket veldig fornøyde med å få varer til rabatterte priser nå rett før jul. Flere sa at de har savnet en slik samarbeidspartner. CG sine kunder var også veldig fornøyde med å få tilbud om medlemskap i HL til halv pris. I tillegg til å gi medlemmer en ny medlemsfordel var målet å verve flere nye medlemmer til organisasjonen.


Kampanjeservice var med på å øke salget i butikk

Med stand i to utvalgte butikker engasjerte vi både eksisterende- og potensielt nye medlemmer.

Både butikkansatte og ledere i Christiania Glasmagasin var fornøyd med den store kundemassen som besøkte butikkene disse dagene, og ikke minst med den påfølgende økningen i omsetning per butikk. Kjeden var også fornøyd med å få over 200.000 potensielt nye kunder.

De første ukene i november pleier vanligvis å være veldig stille og butikkene pleier å ha mindre salg på kassa. Dette klarte Huseiernes Landsforbund og Christiania Glasmagasin å snu, med god hjelp fra kampanjeservice. Alle var fornøyde med å få en veldig god salgsuke nå rett før jul.
 
Trenger du hjelp til å øke salget i butikk? Kontakt oss i kampanjeservice så finner vi den beste løsningen for deg!


 

Relevante artikler

hhn hjemmeside-liten-1
hhn hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
fagpresseprisene-liten
fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
abo service hjemmeside
abo service hjemmeside

Nå håndterer vi abonnentene dine!

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her