kampanjeservice

Vi hjelper deg med å gjennomføre kampanje

I 2013 ble et nytt konsept hos Akershus Reklame Team født. Kampanjeservice har vist seg å være en suksess, og vi har hjulpet kunder i alle bransjer med å gjennomføre kampanjer i sine butikker.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 10.05.2017
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
ART tar seg av produksjon av kampanjemateriell, lagrer og distribuerer. Materiellet sendes til våre kampanjemedarbeidere, som tar imot og bringer det til butikkene. Slik unngår vi risikoen for at materiell forsvinner i postgang eller butikk.

Vi har medarbeidere over hele Norge som følger opp og monterer materiellet i butikken, slik at din merkevare får eksponering som ønsket. Vi sørger også for at butikkpersonalet har tilstrekkelig kunnskap om ditt produkt eller din aktivitet slik at kampanjen blir formidlet på riktig måte til sluttbruker.
Som de fleste leverandører er et av våre mål å gjøre kunden fornøyd. Vi har lenge produsert kampanjemateriell for små og store kunder, og distribuert dette ut til butikk. Om du skal ha ukeskampanje med pølser for tiern eller månedskampanjer med ulike tilbud, krever det arbeid i forkant.

Akershus Reklame Team har i en årrekke vært leverandør av materiell som plakater, stativer, bannere, flyers og liknende, som alltid har ligget klart i butikk til kampanjestart. Nå tar vi oss av hele prosessen, fra produksjon og lagring til distribusjon og montering.

I tiden etter lansering av konseptet Kampanjeservice kan vi med glede si at det har vært en suksess. At det nå kvalitetssikres i alle ledd har ført til utelukkende positiv respons fra våre kunder. Det er tydelig at dette bidrar til bedre service, mer salg og en positiv opplevelse - både for medarbeidere og kunder.

«Selv hadde vi ikke ressursene til å reise ut og besøke butikkene. ART hadde etablert Kampanjeservice som tar sånne oppdrag, og vi valgte det. Innen kort tid hadde ART besøkt alle 106 butikkene fra Kristiansand til Tromsø. Ikke bare hadde de hengt opp plakater, men de hadde også informert om HL og kampanjen vår til alle medarbeiderne i butikk. Det er veldig viktig for HL at våre samarbeidspartnere kjenner til avtalen og at våre medlemmer blir møtt på riktig måte»
Ulf Borgan, markedssjef i Huseiernes Landsforbund.


Ta kontakt med vår markedsseksjon for flere detaljer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med gjennomføring av en vellykket kampanje. 
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer