Circle K

Strålende tilbakemeldinger fra Circle K

Circle K har vært en svært viktig kunde for Akershus Reklame Team gjennom 25 år, og de kommer stadig tilbake til oss med nye, spennende og ikke minst kreative oppdrag!
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Circle K og Sindre Standal • 15.01.2020 
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
«Akershus Reklame Team har utrolig god kompetanse innen sitt felt, god forståelse av oppdragene, og leverer alltid på tid og med god kvalitet» Marte Olstad, Event Specialist i Circle K AS.


Langt samarbeid
I 25 år har vi hatt et godt samarbeid med Norges største bensinstasjonskjede; Circle K. Gjennom årenes løp har vi bistått den internasjonale kjeden med å løse en rekke ulike oppdrag og utfordringer. Blant annet har vi hatt ansvaret for lagerhold av deres reklame- og kampanjemateriell, med pakking og utsending av individuelt materiell til hver av de 300 bensinstasjonene over hele landet, hver tredje uke.

Og med stor lagerkapasitet og egnede nettbutikker for bestilling av lagervarer, tok vi i 2016 over ansvaret for lagervarene deres og flyttet det til våre lagerlokaler. I forbindelse med navnebyttet fra Statoil Fuel & Retail det samme året, bidro vi også i omprofileringen av alle de 300 bensinstasjonene.


Fra kulepenner til fyrlykter
I løpet av de siste årene har vi i også fått delta i en rekke spennende prosjekter der vi har fått bruk for våre kreative sider, samt dratt nytte av vårt brede kontaktnettverk. Oppdragene har bestått av å produsere og levere materiell til møter med diverse teambuilding-aktiviteter, messer og store konferanser rundt om i verden – og oftest med stramme tidsrammer.

Materiellet endrer seg fra gang til gang, og kan være alt fra kulepenner, skriveblokker og regnponchoer med Circle K-logo, til store pressevegger og 180 cm høye fyrlykter (se bilde øverst). Bildet viser også et oppdrag der installasjonen skal gi en virkelighetstro opplevelse av å fylle drivstoff på en bil. Vi produserte derfor en bil av papp i naturtro størrelse og med hull til bensinpistolen. Bensinpumpen ble på samme måte som bilen produsert i realistisk størrelse, og med plass til fire drivstofftyper og slanger.


Optimal service gir fornøyde kunder!
Det er alltid spennende og morsomt når vi får nye oppdrag fra Circle K, og ingen utfordring er for stor for våre dyktige medarbeidere! Derfor er det ekstra stas at Circle K også virker svært fornøyd med utførelsen vår:

 «Akershus Reklame Team har utrolig god kompetanse innen sitt felt, god forståelse av oppdragene, og leverer alltid på tid og med god kvalitet. Det er en trygghet å vite at de er på saken, og vi vet at de alltid gjør sitt ytterste for å levere det vi ber om. Vi er storfornøyd med både service og leveranser fra ART og setter stor pris på å ha de med på laget!» Marte Olstad, Event Specialist i Circle K AS.

Trenger du hjelp til å produsere møte- og konferansemateriell? Ta kontakt med oss, så løser vi det for deg! Ring +47 63 87 26 00 eller send en e-post til kundeservice@art-as.no.
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer