print av julemateriell

Snart den tiden på året

Den tiden hvor du innser at det kun er uker igjen til jul og i panikk må ty til raske løsninger. Det kan fort bli dyrt, og ikke like bra som du hadde ønsket. La oss gjøre jobben for deg!
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 14.11.2017
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Vi vet alle at den kommer, julen kommer jo hvert år. Likevel sitter vi der år etter år med det berømte skjegget i en tom postkasse og lurer på hvor desember ble av. Om det enten er juleakevitten, ribben eller tidsklemma som har skylden, er magefølelsen den samme: mett, men dårlig.
 
Kanskje dette blir året du er på toppen av ting før jul? Om det er julekort, bedriftsgaver, hefter eller plakater av ulike slag som skal ut – vi hjelper deg med hele prosessen, og sørger for å få det ut før gløggen er skjenket og sølvguttene synger julen inn.


Få julekortene ut
La dette bli året du får julekortene ut i tide. Vi trykker, printer, adresserer og sender ut. Vi vet hvilke maskiner ulike trykksaker bør produseres på, noe som igjen er utslagsgivende for prisen. Våre maskiner er tilpasset store utskriftsvolumer. 
 
Vår digitalprinter bruker digital bildebehandlingsteknologi som produserer nøyaktige linjer og nøyaktig tekst, konsistente farger og perfekt tosidig utskrift med høyest mulig registreringsnøyaktighet. Den adresserer også direkte på trykksaken, og kan utføre hefteproduksjon med ryggstifting, trimming og firkantrygg og egendefinerte størrelser på brosjyrer.

 
Ekspresslevering
Om det er julekampanje med plakater i store størrelser til innendørs og utendørs bruk, kan dette leveres fort. Kampanjeservice hjelper deg også med å henge opp plakater og sette ut markedsmateriell, om de menneskelige ressursene internt ikke strekker til.
 
PS. Får du dårlig tid med julekortene likevel? Ta kontakt for en uforpliktende samtale - vi gjør vårt ytterste for å hjelpe deg med å få dem ut før jul.
 
I mellomtiden ønsker vi alle våre gamle og nye venner en fin adventstid!
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer