kampanjemedarbeider i butikk

Service i alle ledd

Montér Vennesla jobber hardt for å tilfredsstille kundene. De syns det er veldig bra at Kampanjeservice gir ordentlig opplæring og sørger for montering av markedsmateriell. På denne måten oppnås det service i alle ledd.
Tekst: Simon Olsen • Foto: Simon Olsen • 14.09.2016
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Rett ved gamle Grovane stasjon og jernbanelinja ligger Montér Vennesla i det som tidligere var kjent som Grovane sagbruk. I butikken her finner du Børge Lindland. Han jobber hardt for å tilfredsstille kundens behov. Han synes derfor det er flott at Kampanjeservice gir ordentlig opplæring og montering av markedsmateriell, slik at han selv kan fokusere på kundene og gi den infoen som trengs for å selge. 

Når kundene strømmer inn og det går unna i butikken, er det fort gjort at materiell blir liggende. Mellom slagene med kundene er det også mange andre oppgaver i butikken som skal gjøres. 

«Det er et pluss at ting blir montert opp. Materiell blir fort liggende når man har mye å gjøre. Når Kampanjeservice gjør det, så blir det gjort og det blir gjort i tide», sier Børge Lindland. 

Travelt opptatt med kunder og andre daglige gjøremål i butikken er det som regel lite tid til å lese seg opp på en kampanje eller et samarbeid. Enda mindre tid er det til faktisk å ta seg tid til å forstå stoffet. Det er derfor gunstig for Børge og resten av Montér Vennesla at Kampanjeservice har egne kampanjemedarbeidere som på en ryddig og effektiv måte kan forklare kampanjens innhold og essens. 

«Hvis man skulle fått tilsendt og ordnet materiell selv så får man ikke infoen godt forklart».

Børge synes samarbeidet mellom Montér og Huseiernes Landsforbund er gunstig for alle parter. Kundene får muligheter og rabatter når de er i butikken, og det skjer noe i kassaområdet. Sist, men ikke minst - alle liker karamellene! 

La oss i Kampanjeservice gi dere den servicen dere fortjener, slik at kundene i butikken får den servicen og handleopplevelsen de fortjener - det fører til salg.
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer