plotter

Nye maskiner effektiviserer jobben

Etterspørselen etter trykk på ulike materialer øker og forventningene til god kvalitet har aldri vært større. For å effektivisere arbeidet og holde tritt med teknologien, har vi nå gått til innkjøp av seks nye maskiner. 
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 15.08.2017
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Vi forbedrer dermed produktiviteten, øker tjenestetilbudet - og lønnsomheten. Kvaliteten på utskriftsproduktene våre øker, og sikrer en profesjonell fargehåndtering. Vi ønsker å møte den stigende etterspørselen og samtidig øke tjenestetilbudet med å tilby best mulig kvalitet. Det krever ny, moderne teknologi.

 
Plastpakking
Vi har anskaffet to nye plastpakkemaskiner. Med plastemballasje kan du samle flere elementer i én utsendelse og samtidig holde portokostnadene nede. Ønsker du å beskytte mot røff postbehandling er plastemballasje en god løsning. 


Adressering
Nytt adresseringsanlegg er også på plass. Riktig adresseoppsett er viktig for at sendingen din skal komme frem raskt og effektivt. Vi adresserer på alle typer omslag – fra enkeltark til blader og bøker – i alle formater. Vi kan føre på EA-merke og strekkode på alle sendinger. Vi hjelper deg også å rydde og standardisere adresselister, fjerne dubletter eller vaske mot folkeregisterets dødsregister. Med det nye anlegget vil vi kunne tilby raskere levering av adressering og flere oppdrag. 


Print
Vi trykker, printer og sender ut og hjelper deg gjerne med hele prosessen. Vi vet hvilke maskiner ulike trykksaker bør produseres på, noe som igjen er utslagsgivende for prisen. Våre maskiner er tilpasset store utskriftsvolumer. Nå har vi gått til anskaffelse av en ny sort-hvitt-printer Press 1052, med den nyeste teknologien innen sort-hvitt-print. 


Digitaltrykk
I motsetning til offsettrykk bruker digitale skrivere en film som kan brukes flere ganger til ulike bilder, i stedet for kjemisk behandlede aluminiumsplater. Toneren legges som et tynt lag på utsiden av papiret og trekker ikke inn som flytende blekk, slik som i offsettrykk.

Tidligere har vi måttet starte prosessen på nytt om man ønsker flere eksemplarer av for eksempel brosjyrer som allerede er trykket opp. Nå har vi mulighet til å printe det som mangler på kort varsel. Dette er naturligvis mer kostnadseffektivt både for oss og for kunden.

Vår nye digitalprinter, Konica Minolta bizhub PRESS C1100, bruker digital bildebehandlings-teknologi som produserer nøyaktige linjer og nøyaktig tekst, konsistente farger og perfekt tosidig utskrift med høyest mulig registreringsnøyaktighet.

Den nye printeren gir digitale fargeutskrifter som leverer bildekvalitet av høyeste kvalitet og har et høyt produksjonsvolum. Dette utvider ARTs virksomhet til å inkludere ulike høyvolum printerjobber som etterspørres i dagens raskt voksende marked for digitalutskrift.

Den adresserer også direkte på trykksaken, strekkoder på trykksaken, nummerering og variable bilder. Slike oppdrag har vi mange av i året og med vår nye printer vil dette kunne øke effektiviteten slik at vi kan møte etterspørselen. I tillegg kan den utføre hefteproduksjon med ryggstifting, trimming og firkantrygg og egendefinerte størrelser på brosjyrer.


Plotter
Vår nye plotter (printer), EPSON SureColor SC-S80600, produserer utskrifter med nøyaktige mål fra begynnelsen til slutten av medierullen - på alle underlag. For krevende bruksområder hvor fargeytelsen er avgjørende er dette riktig maskin. Skriveren har høy ytelse og ekstra fargeblekk, som oransje, rødt, metallisk og hvitt med 95 % fargegjengivelse – optimalisert for de som ønsker storformat av høy kvalitet. 

Printeren har et stort fargeområde takket være høyere pigmenttetthet, noe som gir bedre bildekvalitet og enestående fargeytelse. Uansett materiale, om det er papir, folie, stoff etc., kan vi nå levere utskrifter av høy kvalitet både på inne- og utemateriale.

Den nye skriveren produserer svært god bildekvalitet og gir livaktige og hurtigtørkende utskrifter. Dette effektiviserer arbeidet for oss, og vi vil kunne gi en raskere leveranse ved behov.

I tillegg har den en rekke kreative bruksområder. Utskrift ut på underlag som klar film, vinyl, lerret og fotopapir er noen av dem. Man kan også skape en rekke profesjonelle og spesialiserte materialer til plakattavler, tapeter, bildekor og POS-utstillinger.

Her er det med andre ord kreativiteten som setter grensene!
 

Har du noen spørsmål vedrørende våre ulike tilbud, ta kontakt for en uforpliktende samtale!
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer