norge rundt for huseiernes landsforbund

Norge Rundt for Huseiernes Landsforbund

Kampanjeservice sørget for profileringen av en nasjonal samarbeidsavtale mellom Huseiernes Landsforbund (HL) og Montér! Hovedoppgaven var implementering av markedsmateriell og opplæring av butikkansatte i over 100 landsdekkende butikker. En fornøyd Ulf Borgan, markedssjef i HL, synes det var veldig hyggelig i ettertid å se hvor mange som benyttet seg av tjenesten som ble profilert i alle Montér sine byggevarehus.
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Mayken Finholt
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Avtalen gir HL-medlemmer opptil 45 % rabatt når de handler hos Montér. Kampanjeservice gjorde tilbudet tilgjengelig for kunden i kjøpssituasjon.
 

SMS-tjeneste i butikk gjorde tilbudet tilgjengelig for alle
HL har utviklet en unik SMS-tjeneste som gir alle kunder tilgang på tilbudet umiddelbart. En viktig del av oppdraget for Akershus Reklame Team var å skape tilstrekkelig oppmerksomhet rundt denne tjenesten. Kunder uten medlemskap har mulighet til å melde seg inn ved å sende en SMS mens de er i butikken og få opptil 45 % rabatt på varene sine. Kunder som allerede var medlemmer kunne via denne tjenesten også få tilgang på medlemsnummeret sitt i de tilfellene hvor medlemskortet lå igjen hjemme. Kampanjeservice sørget for at alle butikkansatte fikk tilstrekkelig informasjon om samarbeidet og SMS-tjenesten.
 

Ulf Borgan sier:
«Selv hadde vi ikke ressursene til å reise ut og besøke butikkene. ART hadde etablert Kampanjeservice som tar sånne oppdrag, og vi valgte det. Innen kort tid hadde ART besøkt alle 106 butikkene fra Kristiansand til Tromsø. Ikke bare hadde de hengt opp plakater, men de hadde også informert om HL og kampanjen vår til alle i front i butikk. Det er veldig viktig for HL at våre samarbeidspartnere kjenner til avtalen og at våre medlemmer blir møtt på riktig måte. Samtidig var det viktig at alle fikk vite om SMS-tjenesten» sier Ulf Borgan, markedssjef i Huseiernes Landsforbund.
 
Huseiernes Landsforbund har i flere år hatt et godt samarbeid med Akershus Reklame Team. Ulf Borgan, markedssjef i HL sier at han aldri har vurdert å bytte leverandør og har heller ingen problem med å anbefale ART sine tjenester til øvrige samarbeidspartnere.
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer