weber grill on-kataloger

NHO Service

Hvert år får 80.000 mennesker jobb som vikar, gjennom bemanningsbransjen i Norge. En av våre gode kunder, NHO Service, har gitt ut boken Vikar – erfaringer fra bemanningsbransjen. Akershus Reklame Team sto for trykkingen.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 08.06.2017
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
NHO Service har vært en viktig kunde hos ART i mange år, og vi har hjulpet dem med trykking og distribusjon av magasiner og andre utsendelser. Denne gangen var det en bok på 96 sider som ble trykket i 1500 limfreste eksemplarer.
 

Om jobben
I tillegg til å trykke boken, bidro vi også til produksjon av forsiden. Informasjonssjef i NHO Service, Baard Fiksdal, som er forfatter av boken, ba om innspill til omslaget. Resultatet ble et etterbehandlet omslag hvor det ble brukt 1-sidig softtouch folie. Dette gjør boken god å gripe i, og ikke minst ble det svært pent å se på.

611 bøker ble pakket manuelt, med et følgeskriv til daglige ledere rundt om i landet. ART er nøye med kvalitetssikring og derfor gjøres slike jobber manuelt slik at kundene våre kan være sikre på at riktig beskjed kommer til riktig person.

Fiksdal har tidligere skrevet bøkene Kvinnelige gründere forteller og Ledere utenfra – Slik møter innvandrere Norge. ART har også bidratt med både trykk og distribusjon ved disse utgivelsene. Fiksdal har dette å si når vi lurer på hva han syntes om samarbeidet:

”Jeg har brukt ART siden år 2000 i NHO Reiseliv og NHO Service. Det har vært flere hundre oppdrag. Jeg alltid vært fornøyd. Alle i dette firmaet, fra Arne sjåfør til Arne direktør, står på. Noen ganger gjør de feil, som blir rettet fort. Det er unntakene. Alltid får kunden en vilje til å finne en god løsning”.

NHO Service er den nest største landsforeningen i NHO. De organiserer 700 bedrifter med 4000 virksomheter - som sysselsetter 74.500 årsverk.


Om boka
Mange arbeidsplasser har tidvis behov for vikarer. Da er det godt det finnes bemanningsbyråer som kan bistå med å finne riktig kandidat.

Vikar – erfaringer fra bemanningsbransjen illustrerer viktigheten av vikarbransjen i Norge, sett fra vikarens ståsted. I boken møter vi ti ulike mennesker, med ti ulike historier. Deres erfaringer fra å jobbe som vikar er svært ulike, men fellesnevneren er at de alle, på et eller flere tidspunkt i livet, har hatt behov for vikarjobb.

Vi møter blant annet 48 år gamle Annelise, som er sykepleier. Hennes drøm har vært å reise jorden rundt og ikke være låst med lån i leilighet og med fast jobb på samme sted. Hvert år jobber hun noen måneder før hun reiser videre til neste verdenshjørne, og hun elsker livsstilen hun har valgt.

Lars på 34 år fikk føle på ”utenforskapet” da han som nyutdannet med mastergrad flyttet hjem til foreldrene sine som nesten 30-åring. Det var vanskelig å finne relevant jobb og livet gikk ikke hans vei. Han ble sett av et bemanningsbyrå, som også skaffet ham arbeid på dagen. Han får jobb hos ”forhandlerservice” hos Telenor, og i dag har han en lederstilling med ansvar for 20 medarbeidere.

Ønsker du å lese flere historier fra Vikar-boka? Ta kontakt med oss eller NHO Service, så sender vi deg et gratis eksemplar i posten.
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer