valvoline

Messemateriell til Automessen 2018

For vår kunde Valvoline produserer vi en rekke markedsmateriell. I februar produserte vi messemateriell i forbindelse med Automessen 2018. Valvoline er godt fornøyd med både kvalitet og hurtig leveranse.
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Mayken Finholt • 14.02.2018
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
«Tusen takk for rask levering av flott materiell til Automessa! Vi var veldig fornøyd med resultatet. Vil også takke dere for et smidig og godt samarbeid, og meget rask levering av materiell. Vi er strålende fornøyd med hvordan dere har tatt imot oss som kunde, og med varene dere har levert», Trude Bjerke, kundeservice og marked i Valvoline.


Hvem er Valvoline?
Valvoline distribuerer Valvoline- og Tectylprodukter til det norske markedet. De er en ledende produsent og markedsfører av smøremidler av høy kvalitet. Selskapet har bred distribusjon innen automotiv sektor. De leverer produkter til personbiler, tyngre kjøretøy, busser, motorsykler og snøscootere. I tillegg til outboard og inboard motorer. Valvoline leverer alle type smøremidler, kjølevæske, bilkjemi, samt rengjørings- og avfettingsprodukter.


Litt om samarbeidet
Vi produserer markedsmateriell for Valvoline. Riktig teknologi gjør at vi er effektive og at vi raskt kan produsere det Valvoline ønsker. Vi produserer reklamemateriell, messemateriell, butikkmateriell og kampanjemateriell, uavhengig av størrelse, form og farge. Vi vet hvilke formater som gir gunstige distribusjonskostnader. For Valvoline produserer vi alt fra visittkort, små stickers og brosjyremateriell til større messemateriell.

Valvoline holder til i Industriveien. Ved å samarbeide med ART sparer Valvoline kostnader knyttet til transport og distribusjon. Det blir en hurtig prosess fra bestilling, utarbeidelse av prøver, justeringer og produksjon, til kunden får levert de ferdige produktene.

Vi i kampanjeservice kan også ta oss av hele prosessen fra A til Å. Dersom behovet byr seg for Valvoline kan vi besøke utsalgssteder eller følge opp materiell. Vi kan også lære opp butikkansatte i produkter eller kampanjer, delta på aktiviteter og arrangementer, eller stå på messer.


Automessen 2018
I februar stod Valvoline på Automessen 2018. Dette ga gode resultater! Vi i Akershus Reklame Team produserte i denne forbindelse en rekke messemateriell.

Produksjonen bestod av alt fra små visittkort, til store veggbannere som dekket hele standen. Valvoline ønsket blant annet heldekkende veggdekor med logo, i størrelsen 6 x 2,5 meter.


Dette produserte vi til Automessen 2018
  • rollup
  • veggduker i flere størrelser
  • fatbekledninger (bekledning/dekor til oljefat)
  • dekal (store veggklistremerker)
  • plakat
  • visittkort og div.

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer