markedsmateriell

Kampanjeservice sørger for opplæring, profilering og medlemsdager

Etter et godt samarbeid og et vellykket profileringsoppdrag i 2014 leier Huseiernes Landsforbund nok en gang inn Kampanjeservice til flere oppdrag.
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Mayken Finholt • 02.02.2017
arne-portrett
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
Det lønner seg å være medlem i Huseiernes Landsforbund (HL). Organisasjonen har en rekke gode samarbeidsavtaler som gir fordelaktige rabatter på det meste av varer og tjenester til boligen. Der i blant har de en eksklusiv avtale med Optimera som gir medlemmer inntil 40 % rabatt ved Montér sine byggevarehus.

HL og Montér gjennomfører en rekke spennende markedsaktiviteter for å synliggjøre denne avtalen. Etter et vellykket samarbeid i 2014 fikk Kampanjeservice lov til å ta del i flere av disse. Vi har det siste året gjennomført medlemsdager, stått på messer og besøkt 100 butikker landsdekkende.


Profilering av samarbeidet i Montér byggevarehus
Kampanjeservice står for profileringen av omkring 100 butikker landsdekkende. Våre kampanjemedarbeidere er HL sine ambassadører i butikk og sørger for implementering av alt markedsmateriell. Vi informerer alle butikkansatte om HL og samarbeidet, svarer på spørsmål, og noterer tilbakemeldinger fra både kunder og butikkansatte. I forkant av implementeringen kartla vi mulighetene for markedsmateriell i butikkene, samt sjekket hvilke format som passet inn før vi produserte opp utvalgte artikler.

Kampanjeservice sørger for:
  • Kartlegging av muligheter for reklamemateriell i butikker
  • Produksjon av alt markedsmateriell
  • 100 butikkbesøk landsdekkende
  • Implementering og profilering i butikk
  • Opplæring av ansatte (informasjon om HL og samarbeidet)
  • Informasjon om SMS-løsningen


Medlemsdager hos Montér
I hele vår inviterer Huseiernes Landsforbund til medlemsdager hos Montér og det er våre kampanjemedarbeidere du møter i butikkene! På disse dagene gir HL alle medlemmene sine ytterligere 10 % rabatt på alt de handler (i tillegg til de faste medlemsrabattene på inntil 40 %). Vi er stolte av at våre kampanjemedarbeidere står for gjennomføringen og er til stede på de vellykkede arrangementene.

Vårt salgsteam fremmer samarbeidet, informerer om avtalen og yter service overfor medlemmer og forbrukere. Målet er å inspirere medlemmer til å pusse opp egen bolig, hus eller hytte.

Kampanjemedarbeiderne våre representerer HL og setter opp en stand hvor medlemmer kan henvende seg. Forbrukere som ikke allerede er medlem får selvfølgelig hjelp til å melde seg inn. Standen blir et naturlig knutepunkt for alle som vil ha informasjon om samarbeidet og organisasjonen.

Huseiernes Landsforbund er en landsomfattende interesseorganisasjon for eiere av hus, leiligheter, sameier, borettslag, hytter og gårdeiere. Organisasjonen jobber aktivt for rettighetene til alle som eier bolig.

For mer informasjon om Huseiernes Landsforbund se www.huseierne.no

Her kan du lese om oppdraget i 2014.


 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer