Kampanjeservice på stand for Huseiernes Landsforbund

Akershus Reklame Team er stolte av at Kampanjeservice nå representerer Huseiernes Landsforbund på en rekke messer. Vårt salgsteam informerer og inspirerer bolig- og hytteeiere til å støtte en organisasjon som jobber aktivt for deres rettigheter.  
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Tina S. Amundsen • 15.06.2016
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
Huseiernes Landsforbund er til stede på en rekke bolig- og hyttemesser i løpet av et år. Målet er å verve flere medlemmer til Norges største interesseorganisasjon for boligeiere. Organisasjonen jobber aktivt politisk for rettighetene til alle som eier bolig. Medlemmene får i tillegg gratis juridisk, byggeteknisk og økonomisk rådgivning, samt en rekke rabatter på varer og tjenester til boligen.

Vi er derfor veldig stolte av at Huseiernes Landsforbund velger å leie inn våre kampanjemedarbeidere til slike oppdrag. Vårt entusiastiske salgsteam inspirerer bolig- og hytteeiere til å støtte en organisasjon som jobber for deres rettigheter. Vår oppgave er å informere og verve nye medlemmer, og samtidig yte god service på vegne av organisasjonen.

Vi i Kampanjeservice gleder oss til å bidra med våre selgere på flere messer og eventer i samarbeid med Huseiernes Landsforbund for å oppnå gode resultater i fremtiden. 
 

Relevante artikler

Vi utvider vår kundeserviceavdeling

Les mer

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her