Kampanjeservice på messe

Kampanjeservice på stand for Huseiernes Landsforbund

Akershus Reklame Team er stolte av at Kampanjeservice nå representerer Huseiernes Landsforbund på en rekke messer. Vårt salgsteam informerer og inspirerer bolig- og hytteeiere til å støtte en organisasjon som jobber aktivt for deres rettigheter.  
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Tina S. Amundsen • 15.06.2016
arne-portrett
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
Huseiernes Landsforbund er til stede på en rekke bolig- og hyttemesser i løpet av et år. Målet er å verve flere medlemmer til Norges største interesseorganisasjon for boligeiere. Organisasjonen jobber aktivt politisk for rettighetene til alle som eier bolig. Medlemmene får i tillegg gratis juridisk, byggeteknisk og økonomisk rådgivning, samt en rekke rabatter på varer og tjenester til boligen.

Vi er derfor veldig stolte av at Huseiernes Landsforbund velger å leie inn våre kampanjemedarbeidere til slike oppdrag. Vårt entusiastiske salgsteam inspirerer bolig- og hytteeiere til å støtte en organisasjon som jobber for deres rettigheter. Vår oppgave er å informere og verve nye medlemmer, og samtidig yte god service på vegne av organisasjonen.

Vi i Kampanjeservice gleder oss til å bidra med våre selgere på flere messer og eventer i samarbeid med Huseiernes Landsforbund for å oppnå gode resultater i fremtiden. 
 

Relevante artikler

Prod_medarb__hjemmeside-liten
Prod_medarb__hjemmeside-liten

Vi søker produksjonsmedarbeidere

Les mer
Hjemmeside%20liten
Hjemmeside%20liten

Status ved ART vedrørende koronavirus

Les mer
Kundeservice_hjemmeside-liten-1
Kundeservice_hjemmeside-liten-1

Vi utvider vår kundeserviceavdeling

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Microsoftlogo
imagon