Kampanjeservice på messe

Kampanjeservice på stand for Huseiernes Landsforbund

Akershus Reklame Team er stolte av at Kampanjeservice nå representerer Huseiernes Landsforbund på en rekke messer. Vårt salgsteam informerer og inspirerer bolig- og hytteeiere til å støtte en organisasjon som jobber aktivt for deres rettigheter.  
 
tina-portrett
Ta kontakt med meg!

Tina S. Amundsen

Markedskoordinator/
Kampanjeservice
Mobil: + 47 984 93 585
tina@art-as.no
Huseiernes Landsforbund er til stede på en rekke bolig- og hyttemesser i løpet av et år. Målet er å verve flere medlemmer til Norges største interesseorganisasjon for boligeiere. Organisasjonen jobber aktivt politisk for rettighetene til alle som eier bolig. Medlemmene får i tillegg gratis juridisk, byggeteknisk og økonomisk rådgivning, samt en rekke rabatter på varer og tjenester til boligen.

Vi er derfor veldig stolte av at Huseiernes Landsforbund velger å leie inn våre kampanjemedarbeidere til slike oppdrag. Vårt entusiastiske salgsteam inspirerer bolig- og hytteeiere til å støtte en organisasjon som jobber for deres rettigheter. Vår oppgave er å informere og verve nye medlemmer, og samtidig yte god service på vegne av organisasjonen.

Vi i Kampanjeservice gleder oss til å bidra med våre selgere på flere messer og eventer i samarbeid med Huseiernes Landsforbund for å oppnå gode resultater i fremtiden. 

Relevante artikler

hhn hjemmeside-liten-1
hhn hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
fagpresseprisene-liten
fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
abo service hjemmeside
abo service hjemmeside

Nå håndterer vi abonnentene dine!

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her