boots apotek kampanjepakking

Kampanjepakking for Boots Apotek

Det er med stor glede vi kan meddele at vi har fått ansvaret for Boots Apotek sine månedlige kampanjer. Avtalen innebærer pakking og distribusjon av reklamekampanjene til alle Boots Apotek, Sykehusapotekene og Apotekergruppen.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 23.10.2019
tone-l-portrett
Ta kontakt med meg!

Tone Midtskogen

Produksjonsleder
Mobil: + 47 405 51 119
tonem@art-as.no
Avtalen har allerede tredd i kraft og hver måned pakker vi individuelt kampanjemateriell til hver av de 159 apotekene som er spredt over hele landet.


Et solid samarbeidsforhold
Vi har i en årrekke samarbeidet med Boots Apotek, og derfor er det ekstra gøy at vi nå har fått ansvaret for de månedlige reklamekampanjene.

I over 10 år har vi hatt ansvar for lagerhold og klargjøring for distribusjon av Boots sitt reklamemateriell til intern bruk ved apotekene. Og i mai 2019 lanserte vi en egen tilrettelagt nettbutikk for kjeden. Formålet med nettbutikken er å gjøre det enklere for hvert enkelt apotek å bestille det reklamemateriellet de behøver - direkte fra lageret her hos oss. Nettbutikken gir apotekene fullstendig produktinformasjon med utfyllende produktbeskrivelser, oversiktlige bilder og aktuell lagerstatus til enhver tid.


Kampanjepakking
Den nye avtalen innebærer mottak og kontroll av kampanjemateriell, pakking i spesialtilpassede kampanjeesker, samt frakt til kunde. I tillegg står vi for produksjon av deler av kampanjemateriellet. Hvert apotek har individuelt behov for kampanjemateriell og vi pakker derfor ulikt materiell til hvert apotek, etter lister fra Boots. En kampanje består av 80 til 120 ulike elementer; alt fra plakater til brosjyrer, vippetasser, flyers, pop-ups og klistremerker i forskjellige formater. Det krever fullt fokus ved pakking av slike kampanjer, slik at det blir pakket riktig. Heldigvis for oss har vi over 20 års erfaring med pakking av månedskampanjene til Circle K.

Det kan være utfordrende å distribuere kampanjemateriell i ulike størrelser samlet til så mange utsalgssteder. Dette har vi løst med å lage spesialtilpasset emballasje, slik at alt materiell kan sendes samlet til hver butikk. Dette bidrar også til reduserte distribusjonskostnader.


Vi hjelper deg!
Våre lokaler er tilrettelagt for kampanjepakking uavhengig av størrelse på reklamemateriellet. Med vår solide erfaring innen feltet og tilrettelagte lokaler kan vi håndtere reklamemateriell i alle størrelser, samt koordinere hyppige utsendelser. Ta kontakt for en uforpliktende samtale allerede i dag; tlf. + 47 63 87 26 00.


Kilder:
https://www.boots.no/content/om-oss
 

Relevante artikler

Prod_medarb__hjemmeside-liten
Prod_medarb__hjemmeside-liten

Vi søker produksjonsmedarbeidere

Les mer
Hjemmeside%20liten
Hjemmeside%20liten

Status ved ART vedrørende koronavirus

Les mer
Kundeservice_hjemmeside-liten-1
Kundeservice_hjemmeside-liten-1

Vi utvider vår kundeserviceavdeling

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Microsoftlogo
imagon