kampanjeservice

Hva gjør kampanjeservice?

Kampanjemedarbeiderne våre er ansvarlige for at kundenes produkter får riktig eksponering i butikk. En av oppgavene er å lære opp butikkpersonalet om produktene, for å sørge for at informasjonen kommer frem til forbrukerne.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 14.11.2017
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Nøye forberedelser 
I forkant av hvert oppdrag får kampanjemedarbeiderne tilsendt informasjon om produktet, kampanjemateriell og detaljerte manualer for hvordan kampanjen skal gjennomføres. Manualene gjennomgås nøye, slik at kampanjen gjennomføres på samme måte i alle butikkene, over hele landet.
 

Skreddersydd kampanjemateriell
Når forberedelsene er gjennomført starter oppdraget i butikk. De gjør seg kjent i butikken og med personalet. Et oppdrag innebærer ofte montering av en kampanje, og salgsfremmende eksponeringsstrategier tas i bruk. Det monteres kampanjemateriell skreddersydd for hver butikk som besøkes. Målet med arbeidet er ofte å skape stoppeffekt og interesse for produktene.

 
Sikrer kunnskap om produktet ditt
Synlig eksponering, samt personell som kjenner produktene, er avgjørende for salg. Ved å gå nøye gjennom kampanjen og vise butikkpersonalet alle fordelene ved salg av produktene, sørges det for at merkevaren står sterkere i møtet mellom selger og sluttbruker. Når en selger kan mye om et produkt er det lett å anbefale det videre.

  
Gir deg et fortrinn i butikk
Kampanjeservice tar hånd om din kampanje fra A til Å, og kampanjemedarbeiderne representerer det siste leddet i denne kjeden. I faghandel er det kun 20-25 % av kundene som faktisk handler.  Kampanjen din bidrar til at kundene velger ditt produkt.  
 
Vi tar også på oss oppdrag som å stå på messer, eller ha stand i butikk.
 
 

Relevante artikler

Prod_medarb__hjemmeside-liten
Prod_medarb__hjemmeside-liten

Vi søker produksjonsmedarbeidere

Les mer
Hjemmeside%20liten
Hjemmeside%20liten

Status ved ART vedrørende koronavirus

Les mer
Kundeservice_hjemmeside-liten-1
Kundeservice_hjemmeside-liten-1

Vi utvider vår kundeserviceavdeling

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Microsoftlogo
imagon