kampanjeservice

Hva gjør kampanjeservice?

Kampanjemedarbeiderne våre er ansvarlige for at kundenes produkter får riktig eksponering i butikk. En av oppgavene er å lære opp butikkpersonalet om produktene, for å sørge for at informasjonen kommer frem til forbrukerne.
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Nøye forberedelser 
I forkant av hvert oppdrag får kampanjemedarbeiderne tilsendt informasjon om produktet, kampanjemateriell og detaljerte manualer for hvordan kampanjen skal gjennomføres. Manualene gjennomgås nøye, slik at kampanjen gjennomføres på samme måte i alle butikkene, over hele landet.
 

Skreddersydd kampanjemateriell
Når forberedelsene er gjennomført starter oppdraget i butikk. De gjør seg kjent i butikken og med personalet. Et oppdrag innebærer ofte montering av en kampanje, og salgsfremmende eksponeringsstrategier tas i bruk. Det monteres kampanjemateriell skreddersydd for hver butikk som besøkes. Målet med arbeidet er ofte å skape stoppeffekt og interesse for produktene.

 
Sikrer kunnskap om produktet ditt
Synlig eksponering, samt personell som kjenner produktene, er avgjørende for salg. Ved å gå nøye gjennom kampanjen og vise butikkpersonalet alle fordelene ved salg av produktene, sørges det for at merkevaren står sterkere i møtet mellom selger og sluttbruker. Når en selger kan mye om et produkt er det lett å anbefale det videre.

  
Gir deg et fortrinn i butikk
Kampanjeservice tar hånd om din kampanje fra A til Å, og kampanjemedarbeiderne representerer det siste leddet i denne kjeden. I faghandel er det kun 20-25 % av kundene som faktisk handler.  Kampanjen din bidrar til at kundene velger ditt produkt.  
 
Vi tar også på oss oppdrag som å stå på messer, eller ha stand i butikk.
 
 

Relevante artikler

hhn hjemmeside-liten-1
hhn hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
fagpresseprisene-liten
fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
abo service hjemmeside
abo service hjemmeside

Nå håndterer vi abonnentene dine!

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her