kampanjemedarbeider i butikk

Hva gjør en kampanjemedarbeider?

Som kampanjemedarbeider er man ansvarlig for at ditt produkt får eksponeringen og omtalen det fortjener i butikk. En kampanjemedarbeiders hverdag består derfor av alt fra å montere kampanjer i butikk, til å lære opp butikkpersonalet om produktet ditt.
Tekst: Helene Røiseland Strømme - Kampanjemedarbeider • Foto: Mayken Finholt • 16.06.2016
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no

Nøye forberedelser før hvert oppdrag

I forkant av hvert oppdrag får vi kampanjemedarbeidere tilsendt informasjon om produktet ditt, kampanjemateriell og detaljerte manualer for hvordan kampanjen din skal gjennomføres. Vi gjør research om produktet og går gjennom manualene nøye, slik at kampanjen din skal synliggjøres på samme måte uansett hvilken butikk i landet kundene dine besøker.


Monterer skreddersydd kampanjemateriell
Når forberedelsene er gjennomført starter oppdraget i butikk. Vi oppsøker det aktuelle utsalgsstedet, og gjør oss kjent i butikken og med personalet. Et oppdrag innebærer ofte montering av en kampanje, noe som gir oss mulighet til å bruke vår solide erfaring med salgsfremmende eksponeringsstrategier. Vi monterer kampanjemateriell skreddersydd for hver butikk vi besøker. Målet med arbeidet vi gjør er å skape stoppeffekt og interesse for nettopp ditt produkt.
 

Sikrer kunnskap om produktet ditt
Synlig og fin eksponering, samt personell som kan produktene, er avgjørende for salg. En stor del av jobben som kampanjemedarbeider består derfor også av å lære opp butikkansatte. Ved å gå i gjennom kampanjen og vise butikkpersonalet alle fordelene ved salg av ditt produkt, sørger vi for at du som merkevare står sterkere i møtet mellom selger og kunde. Når en selger kan mye om ditt produkt er det lett å anbefale dette videre. Vi sørger for at butikkpersonalet har tilstrekkelig kunnskap slik at de anbefaler din merkevare til kunden, og du kan selge mer!
 
I tillegg til opplæring sikrer vi kampanjemedarbeidere at de ansatte i butikk får svar på det de måtte lure på om produktet ditt. Vi fungerer som et kommunikasjonsledd mellom deg og butikkpersonalet, og kvalitetssikrer alt vi gjør gjennom utfyllende rapporter fra hver butikk vi besøker.
 

Gir deg et fortrinn i butikk
Kampanjeservice tar hånd om din kampanje fra A til Å, og vi kampanjemedarbeidere representerer det siste leddet i denne kjeden. For eksempel er det i faghandel kun 20-25 % av kundene som faktisk handler – ved å  synliggjøre kampanjen din i butikk, bidrar vi til at disse kundene velger ditt produkt.  
 
Vi tar også på oss oppdrag som å stå på messer, eller ha stand i butikk.

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer