weber på plantasjen

Er du klar for årets grillsesong?

Det er i hvert fall Weber! Og vi i Akershus Reklame Team er stolte over å ha bidratt til profileringen av Webers vårkampanje på Plantasjen.  
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 16.05.2018
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Weber er opptatt av god design og bra kvalitet. Og i år, som i fjor, ble Akershus Reklame Team kontaktet for å løse en utfordring vedrørende vårkampanjen.


Kvalitet, funksjonalitet og design siden 1952
Dette er Webergrillens kjennetegn. Weber er anerkjent for sitt fokus på funksjonalitet, kvalitet og design helt siden 1952, da den originale kulegrillen ble presentert for første gang.

Webers grillmodeller blir skapt etter lang idéutvikling i Webers egne produktutviklingsavdelinger. Etter lang og møysommelig uttesting av idéer, er det kun de beste idéene som går gjennom nåløyet. Det er en lang prosess før en grill blir produsert, pakket og sendt ut i verden. Dette er fordi design, funksjonalitet og kvalitet står i førersetet for Weber. Vi er derfor ekstra stolte over at Weber valgte Akershus Reklame Team til denne produksjonen!


Akershus Reklame Team tar utfordringen
Ønsket fra Weber var en godt synlig og solid profilering på topphyllene i Plantasjens grillavdelinger. Som følge av at de fleste dører på Plantasjen står åpne i sommersesongen, ble utfordringen å sørge for at profileringsmateriellet ikke skal blåse ned grunnet gjennomtrekk. Det var derfor viktig å finne et materiale med en viss tyngde og stabilitet. Etter mye testing ble kampanjemotivene printet på 5 mm tykke oppskummede PVC-plater og montert i spesialtilpassede skiltholdere i stål.

Oppskummet PVC er et materiale som egner seg godt til trykking og utskjæring. PVC-platene har en fin stivhet i forhold til vekt på grunn av den oppskummede kjernen. I tillegg er det enkelt å kutte til ønsket størrelse og passform. Siden det printes med UV-blekk direkte på platene er de motstandsdyktige mot vær og solbleking, og passer derfor til bruk både innendørs og utendørs.


Spesialtilpassede skiltholdere
For å gi PVC-skiltene en solid base, fikk vi produsert opp skiltholdere i stål. Disse fungerer som en plakatfot der åpningen på skiltholderen er nøye tilpasset tykkelsen på de frittstående PVC-platene på 5 mm. Platene monteres raskt og enkelt uten bruk av verktøy.

Ved neste kampanje kan PVC-platene enkelt byttes ut med plater med nye motiver. Skiltholderne er lakkert i sort matt struktur etter sveis, tilpasset Webers motiv og design.


En løsningsorientert servicebedrift
Vi i Akershus Reklame Team jobber alltid for å finne de beste løsningene for våre kunder. Ikke ty til raske løsninger som går på belastning av kvaliteten på arbeidet. Med vår kompetanse kan vi hjelpe deg med å finne smarte og kreative løsninger. Ønsker du en skreddersydd løsning tilpasset ditt behov? Ta kontakt med kundeservice@art-as.no eller ring 63 87 26 00.
 
Kilde: http://www.webergrill.no/om-weber/webergrillens-kjennetegn.aspx
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer