sjåførboka 2018

Effektiv produksjon av Sjåførboka 2018

Med ny teknologi kommer også nye kunder! Vi produserte Sjåførboka 2018 for Fartskriver. Bokens innhold gjør hverdagen enklere for yrkessjåfører. 
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Mayken Finholt • 17.01.2018
arne-portrett
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
I tråd med at vi utvikler oss og får ny teknologi får vi også flere kunder. Blant disse er Fartskriver, som ønsket at vi skulle produsere Sjåførboka 2018. Et produkt av høy kvalitet, som består av flere ulike variabler. Med ny og moderne teknologi kunne vi effektivt produsere hele boka i en og samme prosess.

Hva har vi gjort for Fartskriver?
For Fartskriver produserte vi Sjåførboka 2018, et oppslagsverk på omkring 70 sider. Bokens innhold gjør hverdagen enklere for yrkessjåfører. Den har oversikt over regelverk, informasjon om bruk av fartsskrivere, kjøre- og hviletid, og mye mer. Boken har i tillegg en komplett årskalender med plass til å notere, samt vedlagte konvolutter til bruk for utskrifter, kvitteringer osv. Dette gjør at den både fungerer som en dagbok og et oppslagsverk for yrkessjåfører.

De ulike delene av boken måtte printes på ulikt materiell, for å oppnå best mulig kvalitet. Vi benyttet blant annet 90 gram papir, 200 gram papir, og never tear-plast. Hos oss kan vi produsere alle de ulike variablene i én og samme prosess. Vi redigerte alle filer i forkant, og leverte sluttproduktet i egnet perm.

Optimal service gir fornøyde kunder!
Med de rette menneskene på jobben leverte vi kunden en komplett prøve i løpet av få dager. Våre ansatte har høy faglig kompetanse og kunne derfor gi kunden råd, innspill og riktig oppfølging gjennom prosessen. Dette sikret et sluttprodukt som dekket deres fulle behov, noe Fartskriver også roste oss for!

«Det var av stor betydning for oss å søke hjelp hos en partner som var lokalisert i nærheten av oss, i tillegg til at partneren både kunne være en kreativ rådgiver mht design og utføre selve trykkejobben til slutt. Vårt samarbeid med ART har vært helt supert – alltid hyggelige og imøtekommende ansatte både å komme til og å snakke med på telefonen. Det har vært en fryd å jobbe sammen med Birger og Sindre hos ART. Med utgangspunkt i vårt opplag fra 2017 gjorde vi justeringer og skapte en komplett Sjåførbok for 2018. Vi er veldig fornøyd med resultatet – Sjåførboka 2018 har blitt akkurat som vi ønsket – og litt til!» Anita Bjerke, Salg og markedskoordinator i Fartskriver.

Riktig teknologi for en effektiv produksjon
Vi brukte vår nye digitale printer Konica Minolta bizhub PRESS C1100 for å produsere Sjåførboka 2018. Med sine unike egenskaper sørget den for nøyaktige linjer, nøyaktig tekst, konsistente farger og perfekt tosidig utskrift med høyest registreringsnøyaktighet. Den printer bilder av høyest mulig kvalitet og har et høyt produksjonsvolum. Dette øker effektiviteten, som igjen er prisgunstig for kunden. Les mer om hvordan våre maskiner effektiviserer jobben, slik at du oppnår ypperste kvalitet til riktig pris her.

Fartskriver har fått mange tilbakemeldinger fra brukere som er fornøyde med formatet på boken! Har du behov for å få noe produsert i løpet av kort tid? Ikke ty til raske løsninger som går på bekostning av kvaliteten på arbeidet. Med vår teknologi og kompetanse kan vi produsere på kort tid, og samtidig levere et sluttprodukt av ypperste kvalitet. Ønsker du en skreddersydd løsning tilpasset ditt behov? Ta kontakt med vår kundeservice!

Om Fartskriver
  • Fartskriver Gruppen er markedsledene på sine områder og tilbyr ulike tekniske løsninger og produkter primært til transportbransjen.

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer