weber grill on-kataloger

Det lukter grill!

Stadig flere velger Kampanjeservice som leverandør når de skal gjennomføre kampanje i butikk. Denne gangen er det grillkongen Weber, med sitt utspring fra 50-tallet i BBQ-ens hjemland, USA, som står for tur.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 23.03.2017
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
I mars gjennomfører Kampanjeservice Webers ”Springstart”-kampanje hos blant annet Coop Obs Bygg, Plantasjen, Jernia og Byggmakker. Totalt finner du oss for øyeblikket hos 63 forhandlere, fra Kristiansand til Tromsø.
 

Gjennomføring
ART produserer markedsmateriell for sine kunder, og er ansvarlig for levering av materiell til de lokale forhandlerne. For denne Weber-kampanjen har vi hatt i oppdrag å montere og stille ut display pop-ups, plakater og kataloger med katalogholder.
 
Kampanjeservice hos ART har medarbeidere i hver storby, som reiser rundt i sitt område og setter opp markedsmateriell hos forhandlerne. De sørger også for at kampanjen gjennomføres i tråd med kundens ønsker.
 

Kvalitetssikring
Det er viktig for våre kunder å være trygge på at kampanjen gjennomføres profesjonelt, og nøyaktig slik de ønsker. Vi benytter derfor et digitalt system som kampanjemedarbeiderne har som en app på sin mobiltelefon. Ansvarlig for kampanjen hos ART legger på forhånd inn oppgaver til de lokale medarbeiderne. Dette gjøres på oppdrag fra kunden.
 
Underveis i kampanjen registrerer våre lokale medarbeidere hvilke butikker som besøkes og hvilke oppgaver som gjennomføres. På denne måten kan kunden følge med på hele prosessen, ved at de selv får tilgang til denne programvaren. For Weber sin del er det det visuelle i kampanjen som er det viktigste, og vi formidler derfor hele kampanjen med bilder i tillegg.
 

Våren kommer
Kampanjeservice er stolte av at Weber ønsker oss med på laget og som samarbeidspartner. Vi krysser derfor fingrene (mer enn vanlig) for en snarlig og varm vår, slik at det bare er å tre på seg grillvottene og sette grillinga i gang!
 
En grill er samlingspunktet for uforglemmelige opplevelser, skriver Weber på sine nettsider. Og jammen tror vi ikke denne kampanjen også vil bli nettopp det!
 
Vi grilles!
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer