personlig mote, on the run-kampanjeplakater

ART inntar motebransjen

Personlig mote, bedre kjent som PM, gjennomfører kampanjer i sine butikker og Akershus Reklame Team er valgt som trykk og logistikkpartner for kjeden. 
 
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Fra mars måned har det blitt stilt ut plakater, bannere og annet profileringsmateriell i alle 58 PM-butikkene. Og det har vi i Kampanjeservice gladelig hjulpet dem med!

 
Fra A-Å
Når Personlig Mote skal gjennomføre 8-10 ulike kampanjer i alle sine butikker i løpet av et år sier det seg selv at det er snakk om store mengder markedsmateriell. Et av Akershus Reklame Teams tre kjerneområder (i tillegg til kampanjeservice og masseutsendelser ) er lager og logistikk. Vi sørger for produksjon av materiellet og lager, og distribuerer alt når kampanjen skal i gang. Les mer om hvordan kampanjeservice fungerer her.
 

Ny bransje for ART
PM er en kleskjede rettet mot kvinner.  I samarbeid med ART ønsker PM nå å strømlinjeforme håndtering av materiell og utsendelser til butikk, slik at dette fungerer smertefritt og sikrer god gjennomføring ut i butikkleddets 58 butikker.
 
For Akershus Reklame Team er samarbeid med klesbransjen en ny erfaring. Vår ekspertise er imidlertid kampanjeplanlegging- og gjennomføring - i tråd med kundens ønsker. Alle kampanjer er forskjellige og alle kunder har ulike behov. Vi produserer materiell til ulike kampanjer, med fokus på produksjon, lager, logistikk, gjennomføring og service - uavhengig av bransje.
 
Høsten er rett rundt hjørnet og kanskje er det på tide å tenke på en høst- eller vinterkampanje i din butikk?
 
Ta kontakt – vi kan være til hjelp!

Relevante artikler

hhn hjemmeside-liten-1
hhn hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
fagpresseprisene-liten
fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
abo service hjemmeside
abo service hjemmeside

Nå håndterer vi abonnentene dine!

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her