personlig mote, on the run-kampanjeplakater

ART inntar motebransjen

Personlig mote, bedre kjent som PM, gjennomfører kampanjer i sine butikker og Akershus Reklame Team er valgt som trykk og logistikkpartner for kjeden. 
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 17.07.2017
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Fra mars måned har det blitt stilt ut plakater, bannere og annet profileringsmateriell i alle 58 PM-butikkene. Og det har vi i Kampanjeservice gladelig hjulpet dem med!

 
Fra A-Å
Når Personlig Mote skal gjennomføre 8-10 ulike kampanjer i alle sine butikker i løpet av et år sier det seg selv at det er snakk om store mengder markedsmateriell. Et av Akershus Reklame Teams tre kjerneområder (i tillegg til kampanjeservice og masseutsendelser ) er lager og logistikk. Vi sørger for produksjon av materiellet og lager, og distribuerer alt når kampanjen skal i gang. Les mer om hvordan kampanjeservice fungerer her.
 

Ny bransje for ART
PM er en kleskjede rettet mot kvinner.  I samarbeid med ART ønsker PM nå å strømlinjeforme håndtering av materiell og utsendelser til butikk, slik at dette fungerer smertefritt og sikrer god gjennomføring ut i butikkleddets 58 butikker.
 
For Akershus Reklame Team er samarbeid med klesbransjen en ny erfaring. Vår ekspertise er imidlertid kampanjeplanlegging- og gjennomføring - i tråd med kundens ønsker. Alle kampanjer er forskjellige og alle kunder har ulike behov. Vi produserer materiell til ulike kampanjer, med fokus på produksjon, lager, logistikk, gjennomføring og service - uavhengig av bransje.
 
Høsten er rett rundt hjørnet og kanskje er det på tide å tenke på en høst- eller vinterkampanje i din butikk?
 
Ta kontakt – vi kan være til hjelp!
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer