oppreist

Vondt i ryggen etter et år med hjemmekontor?

For om lag et år siden endret arbeidshverdagen seg brått da mange av oss ble nødt til å jobbe hjemmefra som følge av smittesituasjonen. Vi rigget oss til på rotete kjøkkenbord og trange barnerom med laptoper og headset - i forsøk på å mestre den nye arbeidshverdagen.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Oppreist • 23.04.2021
nancy-portrett
Ta kontakt med meg!

Nancy Feiring Torre

Kundebehandler/ HMS-ansvarlig
Direkte: + 47 63 87 26 00
Mobil: +47 418 07 926
kunderservice@art-as.no
nancy@art-as.no
Grunnet kreative arbeidsstillinger tok det dessverre ikke lang tid før flere av oss fikk kjenne på smerter i både rygg og nakke. Og nettopp dette la grunnlaget for forretningsidéen til gründerne bak utviklingen av Oppreist.


Oppreist
Oppreist er et funksjonelt og miljøvennlig ståbord laget av resirkulert papp som settes oppå bordet slik at man kan stå og jobbe. Bordet er enkelt å montere og demontere, samt at det har justerbare ben som kan kuttes til passende høyde.

Vi i Akershus Reklame Team startet samarbeidet med Oppreist sommeren 2020, og har siden da pakket og sendt ut tusenvis av eksemplarer. Over 250 bedrifter og flere tusen privatpersoner har allerede kjøpt og tatt i bruk Oppreist. Ved vår netthandelsavdeling i Akershus Reklame Team mottar vi daglige bestillinger - og våre erfarne og dyktige medarbeidere står klare for å plukke, pakke og gjøre klar utsendingene for videre distribusjon.

Øistein O. Haraldstad, som er én av de unge gründerne bak ståbordet, meddeler at:

«Oppreist kan bestilles av privatpersoner, men vi kan også lage en egen bestillingsnettside for bedrifter. De ansatte kan da bare legge inn sin kontaktinfo, også sender vi dem ståbord fortløpende, også lager vi en samlet faktura etter noen uker når bestillingene slutter å komme inn. Her er et eksempel på hvordan en slik side kan se ut: https://www.oppreist.com/interessekartlegging.
 
Les mer om Oppreist på www.oppreist.com eller i denne flotte artikkelen DNB har skrevet om oss
».


Driver du en nettbutikk?
Trenger du lagerløsninger eller kanskje hjelp til utsending av varene dine? Kontakt oss for en uforpliktende samtale, så hjelper vi deg med å finne løsninger tilpasset akkurat din nettbutikk! Ring oss på 63 87 26 00 eller send en e-post til kundservice@art-as.no.

 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer