post

Vi hjelper til når Statoil-stasjonene blir til Circle K

Nå som Statoil Fuel & Retail har skiftet navn til Circle K krever dette en omprofilering av alle deres stasjoner. Akershus Reklame Team hjelper til i denne forbindelse og har ansvaret for at alt materiellet er på plass ved hver stasjon til åpningsdagen.
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Mayken Finholt • 22.07.2016
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no

Fra 1. april 2016 skiftet Statoil Fuel & Retail navn til Circle K, og ble en del av en internasjonal kjede. Dette krever omprofilering av alle deres 300 stasjoner i Norge, samt en rekke stasjoner i Sverige og Danmark.

Åpningsdagene for hver stasjon er jevnt fordelt utover 2016. Stasjonene og uteområdet skal da være ferdig profilert med nytt markedsmateriell. Det er lagt opp til en ekstra markering denne dagen, hvor stasjonene kan velge å ha ulike happenings, aktiviteter eller konkurranser, servere kake og lignende. I den forbindelse er vi stolte av at vi har fått ansvaret for å sende ut åpningspakkene med artikler og noe reklamemateriell som kan benyttes denne dagen. Produktene som er i åpningspakken skal bidra til et vellykket arrangement.

Vi har kjøpt inn en del av materiellet, lagrer alle artiklene, samt pakker og distribuerer åpningspakkene. Det sendes ut reklamemateriell til de vanlige kampanjene deres ca. en gang i måneden. Åpningspakkene kommer utenom dette og det er vårt ansvar at alt materiellet er på plass ved hver stasjon i Norge, én uke i forkant av åpningsdagen. Vi sender i tillegg noe materiell til enkelte stasjoner i Norden.

Akershus Reklame Team har satt opp en nettbasert bestillingsløsning for Circle K. Denne fungerer som en nettbutikk for deres ansatte og er spesielt tilpasset Circle K’s behov. Her kan stasjonene bestille åpningspakken og en rekke tilleggsprodukter. Utover dette er det lagt ut en del nyttig informasjon i nettbutikken. De ansatte kan finne generell informasjon, forslag til aktiviteter, lokale engasjement, annonser og en radiospott tilgjengelig på siden. Alt dette kan komme godt med den aktuelle dagen. Stasjonene kan også bestille noe reklamemateriell via denne løsningen. Ekstern lagring frigjør Circle K for plassen og tiden de ville ha benyttet for å administrere lageret og ordrene selv. Hos oss kommer bestillingene direkte inn til lageret og sendes deretter ut til stasjonene.


Hva gjør Akershus Reklame Team for Circle K?
  • Står for innkjøp av en del produkter
  • Har kontroll over alle lagerartikler
  • Administrerer en nettbasert bestillingsløsning tilpasset Circle K’s behov
  • Pakker og distribuerer effektivt i det bestillinger kommer inn

Vi gleder oss til å yte service overfor alle Circle K sine stasjoner i Norge, og enkelte andre stasjoner i Norden til omprofileringen er ferdig ved utgangen av 2016.
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med:
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Orkla-SH
Imagon3