lager BNF

Vi administrer lageret og nettbutikken til BNF

Vi hjelper Byggenæringens Forlag AS (BNF) med lager og nettbutikk. All ekspedisjon av kunder skjer hos oss ved Akershus Reklame Team. Dette sparer BNF for mye arbeid.
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Mayken Finholt • 22.11.2016
arne-portrett
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
Byggenæringens forlag AS (BNF) bidrar til at byggenæringen og skoleverket til enhver tid har oppdaterte læremidler, publikasjoner og tjenester som sikrer nødvendig rekruttering og kompetanseutvikling. Byggenæringens forlag samarbeider tett med viktige aktører innen bygg- og anleggsvirksomhet, samt organisasjoner både på arbeidstaker- og arbeidsgiversiden i næringen 
(kilde: http://www.bnf.as).

Kontorene til BNF ligger på Majorstua i Oslo, mens lageret og ekspedisjonen er plassert hos Akershus Reklame Team. BNF har valgt å outsource hele driften av lageret til oss, og kundene bestiller læremidlene direkte gjennom en nettbasert bestillingsløsning som vi både har satt opp og administrer. Dette er kostnadseffektivt ettersom de kan ha mindre lokaler, færre ansatte og samtidig oppnå stordriftsfordeler innen distribusjon.


Vi gjør følgende for BNF daglig:
  • Lager
  • Nettbutikk
  • Administrasjon av nettbutikk
  • Plukk og pakk
  • Distribusjon

Med alle produktene deres hos oss styrer vi den daglige driften av lageret for BNF. I denne sammenheng har vi satt opp en nettbutikk slik at deres kunder kan bestille bøker direkte fra lageret hos oss. Nettbutikken er spesielt tilpasset BNF og gir full oversikt over alle deres læremidler. Det skal være enkelt for forbrukere å bestille varer herfra og produktene er lett tilgjengelige på siden. Bestillingene kommer inn til oss direkte fra deres kunder, og vi tar deretter prosessen videre med våre lageransatte. Dette gjøres to ganger om dagen, slik at BNF kan være sikre på at kundene deres får varene sine så fort som mulig. Våre ansatte plukker produktene fra lageret og finner tilpasset emballasje. Når BNF ønsker at det skal ligge med en DM eller annen reklame, fikser vi dette også. Til slutt finner vi den billigste og raskeste distribusjonsmåten og sender ut varene samme dag.

Ønsker du også å slippe å ha ansvar for lageret ditt og håndtere bestillinger fra nettbutikken din selv? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så finner vi den beste løsningen for deg.
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer