slimbox

Skreddersydd pappemballasje

Irriterer du deg over at produktene du bestiller på nett pakkes inn i overdimensjonerte esker og fylles opp med unødvendige mengder plast og papir for ikke å skade produktet?
Tekst: Mayken Finholt • Foto: ART • 16.06.2021
arne-portrett
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
Det gjør hvert fall vi Akershus Reklame Team, og vi har derfor gått til anskaffelse av Slimbox.


Slimbox
Det belgiske selskapet Fit Things står bak både oppfinnelsen og utviklingen av Slimbox. Målet er å redusere både avfall og karbonutslipp, samtidig som man lager den perfekte esken til et produkt. Slimbox skreddersyr kartongen etter produktet – alt man trenger å gjøre er å mate maskinen med kartong og taste inne produktets dimensjoner. Kartongen kommer ut ferdigskåret og klar for å brettes til en eske.


Perfekt tilpasset emballasje
Ved bruk av Slimbox skreddersyr vi emballasjen til produktet og bruker derfor mindre emballasje, samtidig som vi reduserer fraktvolumet. Dette er positivt både for miljøet og kundens lommebok!

Det siste året har vi hatt en kraftig oppsving innen ehandel og 3PL, og vår erfarne netthandelsavdeling har pakket og sendt ut hundrevis av pakker hver eneste dag. Ved bruk av Slimbox kan vi også tilfredsstille våre kunders ulike ønsker om emballasje, og sammen finner vi gode og miljøvennlige løsninger.

Vi i Akershus Reklame Team er glade for at vi nå kan tilby våre kunder spesialtilpassede esker etter kundens designønsker. Spør oss om pris på emballasje, nøytral eller med trykk, ved å ringe 63 87 26 00 eller send en e-post til kundservice@art-as.no.


Kilder:
https://www.slimbox.eu/


 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer