pakking for helthjem

Nytt samarbeid gir deg raskere og rimeligere distribusjon

Akershus Reklame Team startet i fjor samarbeidet med Schibsted- og Amedia-eide helthjem. Vi lagrer, pakker og adresserer mens helthjem distribuerer. Prosessen er rask og rimelig – og alt skjer i Norge. Enkelt og greit.
Tekst: Mayken Finholt • 07.06.2017
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Hos oss kan du lagre kataloger, bedriftsdokumenter, markedsmateriell eller annet. Du koordinerer på nett, vi tar oss av det praktiske.
 

En rimelig og rask løsning
Som kjent er det distribusjon som koster, men takket være godt samarbeid og ny forretningsmodell har vi sammen kommet frem til bedre løsninger for våre kunder. Sluttbruker bestiller på nett, vi plukker fra lager, pakker og adresserer, og helthjem distribuerer. Og det til en lavere kostnad enn hva vi tradisjonelt har vært vant til her i landet.

Leveringstjenesten helthjem leverer på avtalt leveringsdag, alle dager. De tilbyr levering av alt fra kataloger til større pakker allerede dagen etter – også i helgene. Skjer bestillingen før kl. 08, kan den ligge på dørmatten til din kunde allerede før kl. 07 morgenen etter (på Østlandet, og innen 48 timer i resten av landet).


Fornøyde kunder
I følge en undersøkelse hjelthjem gjorde med sine kunder høsten 2016 er rask levering viktig for en god kundeopplevelse. 43 % hevdet at de ville handlet mer på nett om leveringen var raskere. 90 % var fornøyde med leveringen fra helthjem.

I den digitale tidsalderen vi lever i skal alt skje raskt, og vi i ART er glade for å samarbeide om en fremtidsrettet løsning som helthjem tilbyr.


30 års erfaring
I vår helt egen avdeling for pakking av kataloger, kampanjer og andre forsendinger jobber våre dyktige medarbeidere hardt hver dag for at alt skal gå effektivt, og for å sikre kvaliteten på innpakkingen.

Alt skjer manuelt, og med 30 års erfaring har vi hatt god tid til å pirke på prosessene for å komme dit vi er i dag. Den lange erfaringen gjør at vi med all beskjedenhet kaller oss eksperter på området!


Lager hos Akershus Reklame Team
ART har stor lagringskapasitet og et velfungerende system som gjør det enkelt for oss, og tidseffektivt for våre kunder.

Vi tilbyr lagring av alt fra bedriftsdokumenter til produkter eller messemateriell i alle størrelser. Vi tilbyr både lang- og korttidslagring. Alle våre kunder har ulike behov og vi tilpasser løsningen etter dine.

Våre lokaler er sentralt plassert mellom Oslo og Gardermoen, og det garanteres hurtig distribusjon gjennom helthjem, alle dager.

Ønsker du å vite mer, ta kontakt på kundeservice@art-as.no eller +47 63 87 26 00.
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer