netthandel boots apotek

Lansering av Boots nettbutikk

Vi lanserer i disse dager Boots sin nye brukervennlige og tilrettelagte nettbutikk. Den vil gi alle apotekene i kjeden enklere bestillingsløsninger av internt reklamemateriell og bedre oversikt over egne bestillinger.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 16.05.2019
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Vårt samarbeid med Boots Norge strekker seg over ti år, og vi er derfor svært stolte av å ha signert en ny avtale der vi får videreutviklet det gode kundeforholdet.


Boots Norge
Med den nye bestillingsløsningen ønsker vi å effektivisere og forenkle hverdagen for alle de 159 Boots-apotekene i Norge. Boots-kjeden kom til Norge i 2008, etter at mange norsk apotek ble kjøpt opp av Alliance Healthcare i 2001. Siden den gang har kjeden vokst og i dag er det hele 159 Boots-apotek over hele landet. Apotekene er representert i over 25 land og er den ledende apotekkjeden i Storbritannia.


Langt kundeforhold
I over 10 år har vi hatt ansvar for lagerhold, plukking, pakking og utsending av Boots sitt reklamemateriell for intern bruk i apotekene. Dette har tidligere skjedd via Boots sin markedsavdeling med mailbestillinger til vår manuelle pakkeavdeling. Det er derfor med stor glede at vi nå har fått forbedret denne bestillingsprosessen med utviklingen av en nettbutikk.

Hvert apotek kan nå enkelt bestille det de trenger direkte fra oss. Det eneste som kreves for å gjennomføre dette, er at hvert apotek registrerer seg med en egen kundeprofil i nettbutikken.    


Komplett produktinformasjon
Nettbutikken gir kunden en komplett produktinformasjon med utfyllende produktbeskrivelser, detaljerte bilder og aktuell lagerstatus. Landingssiden inneholder mange varegrupper og undernivåer, noe som gjør det enkelt å få full oversikt over alle produktgrupper. Og ved bestilling av varer vil man kunne følge med på pakkesporing og leveringsstatus.

Nettbutikken er skybasert og har et responsivt design, noe som gjør at nettsiden tilpasser seg alle skjermstørrelser. Det er derfor like enkelt å bestille fra en mobiltelefon eller et skjermbrett, som det er fra en PC.


Et velfungerende logistikksystem
I tillegg til opprettelsen av en tilrettelagt nettbutikk regulerer avtalen også tredjeparts logistikkløsninger (3PL). Dette innebærer at vi fortsatt vil ha ansvar for varemottak, lagerhold, ordreplukking, pakking og tilrettelegging for distribusjon. Vi vil også bistå med noe produksjon av selve reklamemateriellet som tilbys i nettbutikken. Med vår plotter og digitaltrykkemaskin kan vi raskt produsere både flyers, plakater og brosjyrer i ønsket antall.

Vi i Akershus Reklame Team er en løsningsorientert servicebedrift som alltid jobber for å finne de beste løsningene for våre kunder. Vi setter opp en nettbutikk for deg - raskt og kostnadseffektivt! Ta kontakt for en uforpliktende samtale, tlf. 63 87 26 00.


Kilde:
https://www.ntbinfo.no/pressemelding/drommen-om-helse-til-alle?publisherId=12535796&releaseId=16212654
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer