netthandel

Kraftig vekst i netthandelen

Nye undersøkelser bekrefter at vi stadig handler mer på nett, og veksten er aller størst i det nordiske markedet. For å yte god nok service til kunder, er det nå flere netthandelsbedrifter som har valgt å outsource deler av driften til Akershus Reklame Team.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 11.04.2019
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
I tillegg til sikker lagring, pakking og utsending av varer, kan vi i Akershus Reklame Team tilby optimal kundeservice med tett oppfølging av dine kunder og kortere behandlingstid enn dersom du tar ansvar for det selv.


Størst i Norden
En undersøkelse gjort av systemleverandøren Salesforce viser at den globale omsetningen i verdens netthandel økte med 17 % i tredje kvartal 2018. Og veksten er aller størst i Norden, der forbrukerne økte handelen på nett med hele 48 %. Salesforce har analysert aktiviteten til mer enn 500 millioner netthandlere verden over, for å identifisere trender og endringer i markedet.

Undersøkelsen viser at netthandlere da la igjen rundt 1.316 norske kroner i gjennomsnitt pr. bestilling. Det er særlig kjøp av luksusklær som har bidratt til denne veksten.

Noe av veksten kan skyldes at store aktører har inntatt det nordiske markedet, da mange av de utenlandske aktørene enkelt kan administrere mange land samtidig med den rette plattformen.


Ikke glem service
For å lykkes med netthandel er man nødt for å ha et velfungerende logistikksystem med godt lagerhold, nøyaktig pakking og adressering, samt effektive returordninger. For å hevde seg i konkurransen mot utenlandske netthandelsselskaper må man også kunne levere tjenester i tillegg til varer. Ved å outsource dette til oss i Akershus Reklame Team sørger våre erfarne kundeservicemedarbeidere for at kundene dine får kortere behandlingstid og tett oppfølging underveis.

Med over 30 års erfaring med lagerhold, plukk og plakk av varer og tilrettelegging for distribusjon, er Akershus Reklame Team et sikkert valg som 3PL-leverandør. I løpet av de siste årene har vi pakket og sendt ut tusenvis av pakker fra vårt lager på Skedsmokorset.

Ta kontakt med kundeservice ved å ringe tlf.: +47 63 87 26 00 eller send en e-post til kundeservice@art-as.no for en uforpliktende samtale.


Kilder:
https://www.salesforce.com/solutions/industries/retail/shopping-index/?cc=demandware.com/shopping-index/
https://e24.no/naeringsliv/netthandel/nordisk-netthandel-vokser-mest-i-verden-vi-faar-trolig-se-flere-konkurser/24495272
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer