klar

Klar for en grønnere hverdag

Gjenbruk, refill og Svanemerket – dette er stikkord som beskriver vår miljøbevisste samarbeidspartner!
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 28.05.2021
nancy-portrett
Ta kontakt med meg!

Nancy Feiring Torre

Kundebehandler/ HMS-ansvarlig
Direkte: + 47 63 87 26 00
Mobil: +47 418 07 926
kunderservice@art-as.no
nancy@art-as.no
I mars 2020 ble det lansert en egen nettbutikk for utsalg av den miljøvennlige produktserien Klar, og vi i Akershus Reklame Team har fått gleden av å stå for tredjepartslogistikken (3PL).


Grønnere hverdag
Bak de miljøvennlige produktene står produsenten Orkla Home & Personal Care, som er Norges største leverandør av vaskemidler og produkter til personlig pleie. Nettbutikken klardag.no har siden oppstarten i fjor hatt en solid vekst i både antall ordre og produkter.

Klar er en serie med bærekraftige og milde produkter, og er helt uten unødvendige kjemikalier. Produktene inneholder nøye utvalgte ingredienser, er dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerkede og veganske.

Alle såpeflasker er laget av 100 % resirkulert plast og er ment for å brukes om igjen. Og som først ut i Norge lages påfyllspakningene i papp – som videre skal kildesorteres sammen med papirsøppel.


Spennende utvikling
Det nyeste du finner i nettbutikken nå er en roll on-beholder som kan fylles opp igjen med refill av enten deodorant eller antiperspirant. Beholderne er laget for å holde lenge og finnes i fem ulike farger. I nettbutikken velger du hvilken farge du vil ha på beholderen, hvilken duft du vil ha, og om du vil ha deodorant eller antiperspirant. På denne måten sparer man både miljøet og lommeboka!

Med våre gode lager- og logistikkløsninger i Akershus Reklame Team håndterer vi varemottak, lagerhold, ordre, pakking, adressering, tilrettelegging for distribusjon, samt returhåndteringen av alle e-handelspakkene til Klar.

Vårt mål er å gjøre hverdagen litt enklere for de som driver nettbutikk. Ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen for din nettbutikk!

Ring oss på +47 63 87 26 00 eller send en e-post til kundservice@art-as.no.


Kilder:
https://www.orkla.no/om-oss/orkla-care/orkla-home-personal-care/
https://klardag.no/klar-tale/kategori/gronnere-hverdag/
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer