ekstern lagring

Hvorfor du bør velge ekstern lagring

Er du en av de som gjerne skulle hatt flere timer i døgnet? Dette kan vi ikke gi deg, men vi kan derimot frigjøre mye av din tid. Ønsker du bedre plass, finere lokaler og mer tid til det du har lyst til? Med ekstern lagring kan du benytte ressursene dine annerledes.
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Mayken Finholt
arne-portrett
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
Frigjør plass
Befolkningsøkning og vekst i antall bedrifter fører til økte priser på leie av lokaler. Kanskje drømmer du om redusert husleie og vil ha mindre lokaler? Eller ønsker du kanskje å bruke disse ressursene på finere lokaler med bedre beliggenhet. Uansett om du vil spare penger eller  forbedre omgivelsene dine gir ekstern lagring deg økt lønnsomhet. 
 

Frigjør tid og ressurser
Det følger mange goder med eksternt lager. Ved å la en ekstern aktør ta seg av dette får du ofte gunstige priser på pakking, logistikk og distribusjon. Du sparer tid og kan gjøre mer av det du selv ønsker å drive med. Uten egne ansatte som administrerer lagerlogistikken unngår du ytterligere personalforpliktelser. I tillegg slipper du å bruke tid på å lete, pakke eller rydde lageret.
 

Nettbasert bestillingsløsning
Med en nettbasert bestillingsløsning har du mulighet til å bestille fra lageret ditt til enhver tid. Du kan få det tilsendt direkte til deg selv, til kunder eller til selgerne dine. Løsningen er effektiv dersom du har eget salgspersonell som jobber ulike plasser i landet. Sannsynligvis vet selgerne dine best selv hva de trenger av salgs- og markedsmateriell. Via denne løsningen kan de bestille og få det direkte tilsendt dit de ønsker. Dette gjør at du slipper fordyrende mellomledd.
 
Skaff deg eksternt lager så du kan drive nettbutikken din – uavhengig av hvor du befinner deg!
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med:
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Orkla-SH
Imagon3