tise basics

Gjør som Tise Basics!

Outsource håndteringen av nettbutikken din til oss!
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 08.10.2021
nancy-portrett
Ta kontakt med meg!

Nancy Feiring Torre

Kundebehandler/ HMS-ansvarlig
Direkte: + 47 63 87 26 00
Mobil: +47 418 07 926
kunderservice@art-as.no
nancy@art-as.no
Vi i Akershus Reklame Team tar hånd om lager, plukk, pakking, utsending og retursendinger, slik at Tise Basics kan bruke tiden sin på salg av miljøvennlige og bærekraftige produkter.


Smidige løsninger
Tise er en gratis app for salg av brukte klær, møbler og interiørartikler – helt i tråd med dagens miljøfokus. Den økte bevisstheten rundt miljø og bærekraft har også bidratt til at det har kommet flere konsepter i samme app, som Tise Basics, Tise Second Chance og Tise Mobile.  

Som Tise Basics sin tredjepartslogistikkleverandør (3PL) holder vi tritt med deres stadig økende varesortiment. Vi tilrettelegger for smidige løsninger i tett samarbeid med kunden og sørger for optimal vareflyt. Vi tar oss av hele prosessen; varemottak, lagerhold, utsending av varer, samt mottak av returpakker. Og ved vår erfarne netthandelsavdeling blir alle innkommende bestillinger plukket, pakket og klargjort for videre utsending.


Gjør det enklere å være miljøvennlig
Tise Basics ønsker å fjerne oss fra bruk-og-kast-mentaliteten, og varesortimentet deres inneholder derfor produkter som retter fokus mot gjenbruk og bærekraft.

For å unngå matsvinn finner man smarte løsninger i nettbutikken som gjenbrukbare bakeark eller såkalte food huggers i silikon, som en erstatning for plastfolie. Food huggers er perfekt å bruke på avkuttede frukt og grønnsaker, eller som lokk på glass når man har matrester.

Innen hygiene- og velværeprodukter finner man for eksempel menskopper, gjenbrukbare q-tips og miljøvennlige kosmetikkprodukter fra blant annet LUSH. Et populært produkt er for eksempel en emballasjefri sjampobar i fast form. Sjampoen er laget som et såpestykke og må mykes opp under rennende vann mellom hendene. En sjampobar tilsvarer ca. 3 flasker med flytende sjampo, så her sparer man mye emballasje!

Tise Basics gjør det rett og slett enklere å være miljøvennlig!


Fullt fokus på salg og markedsføring
Med lang erfaring innen 3PL kan du trygt overlate logistikken ved din nettbutikk til oss i ART, slik at du kan ha fullt fokus på salg og markedsføring av dine produkter! Ta kontakt for en uforpliktende samtale i dag, ring 47 63 87 26 00 eller send en e-post til kundservice@art-as.no.


Kilder:
https://tisebasics.com/
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer