fargerike gulvkatalog

Fargerike katalogkampanje

Netthandelstrenden vokser og Akershus Reklame Team sender stadig ut flere produkter som bestilles på nett.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 13.11.2018
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Gulvkatalogen Årets Gulv 2018 fra Fargerike er et av mange netthandelsprodukter som distribueres med helthjem fra Akershus Reklame Team hver dag.


Årets Gulv 2018
Fargerike er, med sine 120 butikker, Norges største fargehandel. Kjeden omsetter for ca. 1,6 milliarder kroner og er eid 100 % av Malorama AS. Den landsdekkende fargehandelskjeden tilbyr alt av maling-, tapet-, gulv- og interiørprodukter til alle som ønsker å skape en personlig atmosfære i hjemmet.

Via Fargerikes hjemmeside kan man nå bestille katalogen Årets Gulv 2018 og få den tilsendt hjem. Katalogen er gratis og produktet ligger i postkassen din allerede dagen etter du har bestilt. Med Årets Gulv 2018 ønsker Fargerike å veilede og inspirere deg frem til hvilket gulv som passer hjemme hos deg med tanke på materiale, farge og design. 


Logistikken er avgjørende
For å kunne lykkes med netthandel er logistikken avgjørende for suksessen. Forutsetningen er at man har et velfungerende logistikksystem med godt lagerhold, nøyaktig pakking og adressering, samt effektive returordninger. Med over 30 års erfaring med lagring, plukk og plakk av varer, samt tilrettelegging for distribusjon, er Akershus Reklame Team et sikkert valg som 3PL-leverandør.

I løpet av 2018 har vi sendt ut hundrevis av Fargerike sin gulvkatalog via helthjem. Og prosessen er enkel; sluttbruker bestiller på nett, vi plukker varer fra vårt lager, adresserer og helthjem distribuerer.

Trenger du lagerplass og hjelp til utsending av varene dine? Ta kontakt for en uforpliktende samtale i dag på tlf. 63 87 26 00 eller kundeservice@art-as.no


Kilder:
https://www.fargerike.no/kontakt-oss/
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer