Circle K-stasjon

Circle K har flyttet lageret sitt til Akershus Reklame Team

Etter 15 år med godt samarbeid valgte Circle K i 2015 å flytte hele lageret sitt til oss på Skedsmokorset. Våre lagerløsninger frigjør deres ansatte for tiden og plassen det tar å administrere et lager.
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Arne Bruun • 23.06.2016
arne-portrett
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
I 2015 flyttet Circle K (tidligere Statoil Fuel & Retail AS) til nye kontorlokaler i Schweigaardsgate 16 i Oslo. Det nye og moderne hovedkontoret har en sentral beliggenhet, men mindre plass til oppbevaring og egne lagervarer. I over 15 år har Akershus Reklame Team (ART) vært en trofast samarbeidspartner med Circle K. Vi har hatt lager for reklame- og kampanjemateriellet deres, og styrt logistikken rundt dette siden samarbeidet startet. På grunn av deres nylige plassmangel, var tiden nå inne for å videreutvikle dette samarbeidet. Etter god erfaring med vår lagertjeneste, valgte derfor Circle K å flytte hele lageret sitt over til oss. Med stor lagerkapasitet og en effektiv lagerlogistikk kan vi frigjøre deres ansatte for tiden og plassen det tar å administrere et lager.

Akershus Reklame Team har opprettet en egen nettbutikk for Circle K slik at de til enhver tid kan legge inn ordre og få tilsendt artikler, dokumenter eller annet de har på lager.

Våre ansatte har allerede god kjennskap til Circle K og kommuniserer effektivt med deres ansatte. Via den nettbaserte bestillingsløsningen kan vi reagere raskt når ordre og forespørsler kommer inn.
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med:
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Orkla-SH
Imagon3