Masseutsendelse

Ønsker du å nå ut til mange med reklame eller adressert post? Trenger du noen til å håndtere utsendelser av fakturaer eller purringer? Da er Akershus Reklame Team din riktige samarbeidspartner, og du kan outsource hele eller deler av dette arbeidet til oss. Vi sørger for riktig emballasje og distribusjonsform, og har kunnskapen som gjør at du kan oppnå store portobesparelser.

Før du sender ut reklame kan vi segmentere både bedrifts- og privatmarkedet for deg. Vi selekterer etter ønskede faktorer og finner riktig bedrift, kontaktperson eller husstand. Vi har også tilgang på opplysninger om hvem som har reservert seg mot reklame.
 

Ring oss 63 87 26 00

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale
kontakt-akershus-reklame-team2
Navn
Epost
Telefon
Hva gjelder henvendelsen:

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
fagpresseprisene-liten
Relaterte artikler
fagpresseprisene-liten
overlay-referanse
Relaterte artikler

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Årets Fagpressepriser ble delt ut 7.juni på et fullsatt Månefisken og Akershus Reklame Team var tilstede som en av sponsorene.
Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
pmlogo-ferdig
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her