Kampanjepakking

Trenger du hjelp med logistikken rundt ditt kampanjemateriell? Du planlegger og utformer kampanjene, mens vi administrerer lagerlogistikken og sender materiellet dit du ønsker. Ofte har hvert utsalgssted behov for varierende artikler, og en kampanje krever flere ulike sendinger. Vi håndterer forsendelser med ulikt volum og frekvens. Er ditt materiell i ugunstige formater finner våre medarbeidere den optimale løsningen for deg. Vi benytter spesialtilpasset ytteremballasje som reduserer din distribusjonskostnad betydelig.

Med stor lagerkapasitet og riktige ressurser kan vi reagere raskt når et av dine utsalgssteder trenger noe. Dette gjør vi for at materiellet skal være oppe i tide, og for at dine kunder skal oppleve den perfekte handleopplevelsen til enhver tid. 

Akershus Reklame Team har lang erfaring med individuell kampanjepakking. Vi pakker blant annet reklame- og kampanjemateriell for Circle K, og sender ut til over 300 stasjoner i hele landet.
 

Ring oss 63 87 26 00

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale
kontakt-akershus-reklame-team2
fagpresseprisene-liten
Relaterte artikler
fagpresseprisene-liten
overlay-referanse
Relaterte artikler

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Årets Fagpressepriser ble delt ut 7.juni på et fullsatt Månefisken og Akershus Reklame Team var tilstede som en av sponsorene.
Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
pmlogo-ferdig
groeset
imagon